Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
22 Lokakuu 2020
Katsoin taannoin Olet mitä syöt -ohjelmaa, jossa Pippa Laukka tarjosi Rea Tallgrenille linssipataa ja siitä se ajatus sitten taas lähti. Syntyi tulinen pata, joka on täysin vegaaninen ja josta löytyy kaikki keskeisimmät Meksikon maut; chili, korianteri ja lime. Linssipata sopii riisin kanssa tai tortilloiden väliin. Resepti kuudelle: 2 dl kuivattuja punaisia linssejä 2 dl pakastemaissia 1 punainen paprika kuutioituna 4 kpl valkosipulin kynsiä murskattuna 1-2 sipulia kuutioituna 1 punainen chili pilkottuna 1 tlk tomaattimurskaa 2 dl kookosmaitoa 2 rkl soijakastiketta 2 tl cajun-maustetta 2 tl paprikajauhetta Mustapippuria myllystä Öljyä paistamiseen Huuhtele linssit ja keitä 10 minuuttia vedessä. Kaada vesi pois ja siirrä syrjään odottamaan.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien