Parhaat Ruokablogit

Coconut Gastro

Mangosalsa

4 Maaliskuu 2025

Tuore mango on pientä arjen luksusta jota hyödynnetään meillä satokauden aikana sen ollessa tarjouksessa. Mangon eksoottisesta ja tropiikkisesta mausta nautitaan meillä sellaisenaan, jogurtin tai puuron kanssa mutta yksi ehdottomista on myös salsa. Makea mango chilin kanssa on herkullinen lisuke aasialaisiin sekä tex mex -ruokiin ja saan tehdä tätä salsaa ison satsin sillä se katoaa melko pian. Resepti (4:lle): 2 kypsää mangoa 1 keskikokoinen punasipuli 1 punainen chili 1 rkl öljyä ½ limen mehu Kourallinen korianteria Suolaa & pippuria Kuori mango ja irroita hedelmäliha kivestä leikkaamalla kiven molemmin puolin. Leikkaa mango pieniksi kuutioiksi.

Aasia Gluteeniton Lisukkeet resepti Reseptit ruoka tex mex Vehnätön satokausiruokaa helpot & nopeat

Lue koko juttu täältä »

Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »