Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
1 Coconut Gastro
Lukunurkkauksessa Agatha Christien Syyttömyyden taakka
25 Kesäkuu 2023
Tuore parsakaali on itselleni ollut vähän vieras vihannes, olen tottunut lähinnä pakasteparsakaaliin lautasella. Tuore parsakaali on kuitenkin ollut pitkään 0,99 euroa Prismassa joten päätin kokeilla sitä ruoanlaitossa. Parsakaali on maualtaan lempeä, joten se sopii hyvin keittoon ja parsakaalin voi hyödyntää kokonaan vartta pitkin. Tämä parsakaalikeitto saa lisää makua vegaanisesta kreikkalaistyyppisestä juustosta ja täyttävyyttä tuo italialainen jyväpasta eli orzopasta. Minttu päällä kruunaa vielä maun.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien