Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
6 Elokuu 2021
Viimeistä murua myöten -blogia selatessani sain idean kokeilla ananascurrya. Oon ollut aina vähän skeptinen kokeilemaan hedelmiä lämpimissä ruoissa mutta sitten kun kokeilen, huomaan sen olevan menestys. Ananascurryssa chiliä tasapainottaa ananaksen sekä kookosmaidon makeus. Jogurttikastike tuo lisää raikasta makua kun sen maustaa mintulla. Resepti neljälle: 1 ananas (mitä kypsempi, sen makeampi) kuorittuna ja kuutioituna 2 pakettia maustamatonta tofua 1 sipuli suikaloituna 4 valkosipulin kynttä murskattuna 3/4 tlk kookosmaitoa 1 tl kurkumaa ½ tl chiliä 1 rkl currya ½ tl suolaa 3 rkl öljyä paistamiseen Jogurttikastike: 1/4 tlk kookosmaitoa 1 dl vegaanista turkkilaista jogurttia ripaus suolaa Yrttejä silputtuna (itse laitoin itse...
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien