Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
8 Heinäkuu 2019
Suolainen pannukakku, joka on höystetty lehtikaalilla ja vegaanisella fetalla. Kotimaine lehtikaali alkaa olla nyt parhaimmillaan, joten sitä kannattaa upottaa nyt esimerkiksi pastan joukkoon, sämpylätaikinaan tai smoothien sekaan. Leivoin itse lehtikaalista tänään suolaista pannukakkua, jonka höystin vielä vegaanisella fetalla. Pannarista syntyy pienellä vaivalla mainio kesälounas esimerkiksi salaatin kanssa! pellillinen 5 dl vehnäjauhoja 1 dl ruisjauhoja 1 dl kaurahiutaleita 1/2 – 1 tl suolaa 2 tl leivinjauhetta 1 l kauramaitoa 5 dl silputtua lehtikaalia (noin 3-4 lehteä) 150 g vegaanista fetajuustoa (Porlammin salaattikuutiot) 2 tl oliiviöljyä Kuumenna uuni (200°C).
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien