Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
9 Heinäkuu 2019
Oliiviöljyssä ja yrteissä marinoitu kaurapalafeta sopii sellaisenaan naposteltavaksi tai salaattien joukkoon. Muistan, että kokeilin joskus 2000-luvun alkupuolella tehdä tofusta marinoitua fetaa, eikä lopputulos ollut niin hyvä, että olisin viitsinyt sittemmin vaivautua uudelleen. Nyt markkinoille on kuitenkin tullut muitakin vaihtoehtoja tofun tilalle: yksi suosikeistani on Yosan kaurapala, joka on tofua rasvaisempaa ja suolaisempaa, eli juustomaisempaa. Tällä kertaa marinoin kaurapalan oliiviöljyssä ja yrteissä – täydellistä salaattien joukkoon tai sellaisenaan naposteltavaksi vaikkapa tapaslautaselle! 2 pkt (á 160 g) Yosa kaurapalaa 1 1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä 1 sitruunan raastettu kuori 1/2 sitruunan mehu 1 1/2 tl...
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien