Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
1 Cebicin keittiö
Pähkinäkeikauspullat
22 Tammikuu 2022
Bongasin jostain Maku-lehdestä briossileivän reseptin, joka oli kieputettu rinkeliksi ja täytetty herkullisen kuuloisella yrtti-valkosipulivoilla ja pähkinöillä. Joulukurssini kansalaisopistolla olivat tulossa ja niinpä laitoin oppilaat kokeilemaan leipää. Parin kokeilun perusteella alla oleva leipäresepti on melkoisen toimiva, alkuperäisen reseptin täytteen osuutta ja sen koostumusta on hieman muokattu toimivammaksi. Lisäsin siis täytteeseen öljyä ja yrttejäkin lisää. Lopputuloksena on todella maukas ja aromaattinen, näyttävä sekä juhlavakin leipä, jonka voi mainiosti kääräistä lahjapakettiinkin.
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien