Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
1 Cebicin keittiö
Jääsuklaa
16 Helmikuu 2022
Nämä ihanat keikauspullat ovat kuuluneet jo vuosia omaan luottoreseptivalikoimaani. Ihanan toffeinen pähkinäkerros pullien pohjalta kääntyy paiston jälkeen päällimmäiseksi ja mehevä taikina rapean pinnan alla maistuu ihanasti kardemummalle. Itse tykkään käyttää cashewia ja pekaanipähkinää, ne antavat hyvää makua ja rakennetta. Mutta jokainen voi käyttää itselleen mieluisia pähkinöitä ja niiden sekoituksia. Erityisesti joulun aikaan nämä pullat ovat hitti ja niitä on leivottu mm.
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien