Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
20 Maaliskuu 2019
Kukkoset eli pyöröt/pyöröset on miulle yksi rakkaimmista karjalaisista perinneruoista. Niitä ovat leiponeet niin molemmat mummot kuin mie itse, samoin niitä saa monista pohjoiskarjalaisista leipomoista uunituoreena ja kaupan tuorehyllystä monesta paikasta, ainakin täällä Joensuussa ja lähiseuduilla. Kuulemma jostain Helsingin kauppahallistakin löytyisi, näin tiesivät etäkarjalaiset kertoa etelästä. Pohjataikina on hiivaleipätaikinaa, jossain päin tehdään enemmän rukiista pohjaa, mutta miulle se ainoa oikea on tässä hiivaleipätaikina. Mie tykkään enemmän perunamuusilla täytetyistä kukkosista kuin riisikukkosista, sama tosin pätee karjalanpiirakoihin eli piiroisiin kohdallani.
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien