Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
13 Tammikuu 2019
Vuohenjuusto on oma suosikkini tuomaan makua miedolle broilerille ja niistä saa yhdessä aikaiseksi monenmoista ruokaa gratinoiduista fileistä pasta-annoksiin. Kaupassa myytävät ohuet kittipintaiset vuohenjuustot ovat yleensä hyvin miedon makuisia, mutta voit korvata reseptissä vuohenjuuston myös fetalla (huomioi suola) tai mozzarellaviipaleilla. Itse tykkään erityisesti leveinä kiekkoina myytävistä vuohenjuustoista, mutta niitä sattuu eteen harvemmin varsinkin käyttämissäni pikkukaupoissa. Paholaisenhillon keittelen itse, mutta kaupastakin löytyy oivia korvikkeita, jos vihannesten kuutioiminen ei innosta. Paholaisenhillonkin ohje löytyy tuolta alempaa.
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien