Casa di Niina on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Joulukuuta 2019 lähtien
1 Casa di Niina
Hirvenlihapyörykät kermakastikkeessa
6 Joulukuu 2019
Eilen nautittiin kaikkien juustonystävien herkkua, eli raclettea. Tämän sveitsiläisen perinneruoan juuret ulottuvat aina keskiajalle saakka, jolloin paimenet sulattivat iltanuotiolla juustoa, jota sitten kaapivat leipänsä päälle. Raclette onkin peräisin ranskalaisesta sanasta racler, eli kaapia. Sveitsissä sukuloidessani raclettea on syöty perinteisesti keitettyjen perunoiden, hillosipuleiden ja pienten etikkakurkkujen kera. Sulatetun raclette-juuston päälle sirotellaan paprikajauhetta ja valkopippuria.
Casa di Niina on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Joulukuuta 2019 lähtien