CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syyskuu 2021
Ihastuin kuviin papukeitosta Spain on A Fork-blogissa, samanlaisia keittoja olen nähnyt muittenkin blogeissa. Tein tänään meille kulholliset tätä ihanaa sileää keittoa. Se on nopea ja helppo valmistaa ja sen voi tehdä edellispäivänä jääkaappiin. Sileän viileä papukeitto kahdelle 1 tetra kypsiä valkoisia papuja (tölkin paino 380 g, josta papua 230 g) 2 dl kasvislientä pieni loraus kermaa (oma lisäykseni) 1 valkosipulinkynsi raastettuna 1rkl oliiviöljyä 1 tl sherryviinietikkaa suolaa ja pippuria Koristeluun ihan pikkuisia tomaatteja puolikkaina keltaista paprikaa pikkukuutioina 1 uuden sadon oikein hoikka sipuli varsineen (harmi, ettei ollut punasipulia, käytin kaiken eilen) muutama tippa oliiviöljyä tuoretta persiljaa Laitoin mixerin...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien