CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
4 Syyskuu 2021
Vaikka helteet ovat nyt ilmeisesti tältä vuodelta hikoiltu, oli meillä vielä yksi espanjalainen viileä keitto. Suurin syy sen tekemiseen oli se, että cantaloupe oli vadissa ja se tuoksui jo siltä, että käyttäkää tai viekää kohta kompostiin. Ohjeita vilkuilin sieltä täältä ja opin, että ruoan nimi on salmojero de melón con jambón, kun halusin käyttää pois myös pienen pakkauksen serranonkinkkua. Juuri ennen pientä reissua oli hyvä käyttää sitä sun tätä pientä pois. Melonikeittoa ja kinkkua kahdelle kourallinen kirsikkatomaatteja (viimeiset pihan viljelmien tällä erää kypsistä) 5 cm pala eilistä patonkia 1 valkosipulinkynsi 1 rkl sherryviinietikkaa 0,5 dl oliiviöljyä suolaa ja pippuria 1 cantaloupe-meloni paloiksi leikattuna (säästin 8...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien