CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Hitaasti hyvä tulee – broileri haudutuspadassa
7 Helmikuu 2018
Toissapäivänä levitin keittiöön ihanaa tuoksua, kun karamellisoin veriappelsiinia yksinkertaista piirasta varten. Otin ohjeen täältä. Veriappelsiinipiiras 2 veriappelsiinia 1 rulla puff pastrya (Lidin) mascarponea 2+2 rkl voita 3+3 rkl sokeria tomusokeria jäätelöä Avasin taikinarullan ja painoin tartetatin-vuoan reunalla taikinaan ympyrän, jonka mukaan leikkasin taikinasta pyöreän palan. Taikinaa jäi hieman yli, joten leikkasin ylijäämäpalan kahdeksaan neliöön ja mietin tehdä niistä pieniä piirasia, sillä hävikistä herkuksi on mun luontoni. Levitin taikinapyörylälle hieman mascarponea, pari kolme lusikallista lusikanpohjapuolella.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien