Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Sahramipannacotta

19 Helmikuu 2018

1 dl kermaa 1 dl maitoa 2 rkl sokeria 1 tl vaniljatahnaa sahramihippuja (noin 1/4 tl) 0,5 liivatelehteä koristeluun tomusokeria, vadelmapölyä ja marjoja Leikkasin saksilla liivatelehden pienempiin paloihin ja laitoin ne kylmään veteen. Kuumensin kattilassa kerman ja maidon, sekoitin mukaan sahramihiput, vaniljatahnan ja sokerin. Kun seos melkein kiehui, sammutin liekin kattilan alta ja sekoitin mukaan vedestä puristellut liivatepalat. Vispilöin kunnes liivate oli liuennut seokseen. Siivilöin seoksen pieneen kannuun, siivilään jäivät lionneet sahramihiput.

Jälkiruoka liivate panna cotta sahrami

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »