CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
2 Huhtikuu 2021
Eilen meillä oli mukava päivä, kun saimme pitkästä aikaa vieraita taloon, no tuttuja tietysti. Olin tullut kehaisseeksi, että nuotiolla paistettaisiin makkaran lisäksi tikkupullia ja sittenhän ei auttanut kuin ottaa selkoa miten sellaisia tikkupullia oikein tehdään. En nimittäin ikinä ollut sellaisia aikaisemmin tehnyt. Blogaanit auttoivat minua Facebookissa ja varsinaisen ohjeen otin Partioaitan Retkireseptit-sivulta. 1 palanut tikkupulla ja 8 onnistunutta 2 dl kauramaitoa (tai maitoa tai vaikka vettä) 3 rkl sulatettua voita (tai öljyä) ripaus suolaa 3 rkl sokeria (käytin fariinin ja leipurinsokerin seosta) 1 tl vaniljajauhetta 1 tl kuivahiivaa 0,5 tl jauhettua kardemummaa 5-6 dl vehnäjauhoja Meillä ei tavallisesti ole kotona kauramaitoa,
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien