CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
9 Huhtikuu 2021
Viikon kala-ateriaksi valikoitui pannulla paistettu kuha ja sille nykeröin vähän kasviksia. Kastikkeen virkaa toimitti pannulta annoksen päälle luriteltu voin ja valkoviinin reduktio. Kuhan on kuhaa ja hökeitä Kuhan paistamiseen 200 g nahatonta, ruodotonta kuhaa 1 rkl voita 1 rkl oliiviöljyä suolaa ja pippuria sitruunamehua 0,5 dl valkoviiniä Hökeet 6 pientä perunaa 2 violettia porkkanaa 6 vihreää parsaa 1 rkl voita 1 rkl oliiviöljyä sitruunamehua 0,5 dl valkoviiniä tuoretta timjamia suolaa ja pippuria Leikkasin kuhafilepalan kahdeksi annospalaksi ja poistin muutamia ruotoja, ripotin paloille suolaa ja pippuria. Jätin kalapalat lautaselle odottamaan. Kuorin porkkanat ja leikkasin ne paloiksi, katkaisin parsoista kantapäätä pois muutaman...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien