CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
13 Heinäkuu 2019
Tänään ei kyselty ranskalaisuuden perään sen enempiä, sanon vain, että tämä oli taas courgettea. Menin iltapäivällä töihin ja ruoka valmistettiin jo puoliltapäivin ja kyseessä oli vieläpä oman kulatungan satoa. Löysin kyllä jotain rankalaisten blogien kesäkurpitsojen ohjeita, mutta tein lopulta omasta tai asiakkaan päästä. Täytetyt kesäkurpitsaveneet kahdelle 1 keskikokoinen kesäkurpitsa 1 uuden sadon punasipuli varsineen 6 keskikokoista ruskeaa herkkusientä oliiviöljyä suolaa ja pippuria 2 paksua viipaletta savustettua pekonia pieni keko raastettua cheddaria pieni keko raastettua gruyèreä Kuumenna uuni 200 asteeseen. Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja kaavi terävällä lusikalla (käytin melonikauhaa) kurpitsojen sisukset pois niin, että...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien