Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Täytetyt kesäkurpitsaveneet

13 Heinäkuu 2019

Tänään ei kyselty ranskalaisuuden perään sen enempiä, sanon vain, että tämä oli taas courgettea. Menin iltapäivällä töihin ja ruoka valmistettiin jo puoliltapäivin ja kyseessä oli vieläpä oman kulatungan satoa. Löysin kyllä jotain rankalaisten blogien kesäkurpitsojen ohjeita, mutta tein lopulta omasta tai asiakkaan päästä. Täytetyt kesäkurpitsaveneet kahdelle 1 keskikokoinen kesäkurpitsa 1 uuden sadon punasipuli varsineen 6 keskikokoista ruskeaa herkkusientä oliiviöljyä suolaa ja pippuria 2 paksua viipaletta savustettua pekonia pieni keko raastettua cheddaria pieni keko raastettua gruyèreä Kuumenna uuni 200 asteeseen. Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja kaavi terävällä lusikalla (käytin melonikauhaa) kurpitsojen sisukset pois niin, että...

cheddar herkkusieni kesäkurpitsa Pekoni Ranska sieni sipuli täytetty kurpitsa Tour de France uuniruoka gruyère

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »