CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
24 Heinäkuu 2019
Muutama päivä meni tässä töiden parissa sen verran tiiviisti, ettei ollut aikaa ruoanlaitolle, eikä oikein syömisellekään. Tänään aikaa taas oli ja mikäpä paremmin sopisi kuumaan kesäpäivään kuin jääpaloilla viilennetty ranskalainen tomaattikeitto. Tämä saattaa muistuttaa espanjalaista kylmää tomaattikeittoa, mutta kyllähän maailmaan soppia mahtuu. Otin vinkkiä tästä ohjeesta, mutta muuntelin sitä hieman. Kylmä ranskalainen tomaattikeitto 3 suurta tomaattia 1 punainen suippopaprika 2 uuden sadon punasipulia 2 valkosipulinkynttä 1 dl tomaattimehua 0,5 dl oliiviöljyä 1 tl sokeria 1 rkl punaviinietikkaa suolaa ja pippuria runsaasti tuoretta ranskalaista rakuunaa 2 pientä kiekkoa yrttistä tuorejuustoa tarjoiluun Alkuperäisohjeessa oli mukana...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien