CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
28 Elokuu 2021
Tänään keräsimme vadille vähän sitä sun tätä ja kutsuimme sitä tapas-lajitelmaksi. Käytimme tähdenlentojakin, aiemmin tällä viikolla syödyn etikkalohen loput ja perunat. Espanjalaiset kanavartaat 4 broilerin rintafilettä pitkittäin kahteen suikaleeseen leikattuina 1 sitruunan mehu 3 pientä valkosipulinkynttä raastettuna runsaasti pimentonia iso loraus oliiviöljyä kuivattua ranskalaista rakuunaa suolaa ja pippuria kuivattua appelsiinimurua Sekoitin kaikki marinadin ainekset kulhossa ja pyörittelin broilerisuikaleet marinadissa. Laitoin kaksi suikaletta metallivartaaseen, vartaita tuli siis neljä kappaletta. Jätin vartaat maustumaan ja valmistelin muita osia sillä välin, kun viimeisin pihaan ilmestynyt huollettava pyörä oli käsittelyssä ja...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien