CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Shall we proceed, mam?
22 Heinäkuu 2018
Eräänä vapaapäivänä teimme oikein ihastuttavat drinkit, johon saimme käytettyä sitä St Germain-likööriä. Löysin ohjeen Perpetually Hungry-blogista. Blogi on sittemmin hiljentynyt, mutta tämä ohje on oikein käyttökelpoinen. Päärynädrinkki kahdelle puolikas päärynä 2 oksaa rosmariinia tonic-vettä 1/4 cup St Germain-likööriä 1/3 cup giniä (Kalevala) 2 suurta jääpalaa monta pientä jääpalaa Leikkaa päärynänpuolikas kuutioiksi, jätä kaksi palaa koristeluun. Laita kuutiot shakeriin ja laita sinne monta pientä jääpalaa.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien