Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Teriyakilohi ja rapea salaatti upean tamperelaisen tapaan

1 Elokuu 2018

Teriyakilohi 300 g kirjolohta ( fileen häntäpää, joita tahtoo kaupan kalatiskiin kinostua) Marinointikastike lohelle loraus soijakastike 1 rkl muscovadosokeria 1 rkl riisiviinietikkaa 1 rkl miriniä palanen inkivääriä raastettuna 1 iso valkosipulinkynsi raastettuna Sekoita pienessä kattilassa kastikkeen ainekset ja keittele kastiketta noin viisi minuuttia, sekoita koko ajan, ettei kastike pala pohjaan. Kaada hieman kokoonkeittynyt kastike sen kokoiseen vuokaan, mihin kalapalasi sopivasti mahtuu. Tarkista kalapala, poista ruodot, jos niitä on ja jos on ylimääräistä rasvaa, leikkele nekin pois. Nosta kalapala vuokaan ensin nahkapuoli alaspäin ja sitten käännä se nahkapuoli päällepäin. Marinoi kalaa mielellään ainakin tunti, meillä oli vähän...

Kala kurkku Lime limetti lohi minttu mirin porkkana riisiviinietikka salaatti teriyaki teriyakilohi

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »