CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Heinäkuu 2018
Tämä ruoka on juuri niin ranskalainen kuin itse päätän, eli tosi paljon! Löysin monta erilaista ranskalaista tomaattikeitto-ohjetta, mutta aloin sovellella koska halusin kokeilla kasvisten kevyttä savustamista ennen uunissa paahtamista. Savustettu tomaattikeitto kahdelle 6 tomaattia 1 pienehkö vaaleanvihreä kesäkurpitsa 2 uuden sadon punasipulia 4 valkosipulinkynttä oliiviöljyä 1 dl kanalientä 0,5 dl kermaa suolaa ja pippuria ripaus sokeria (en älynnyt laittaa, mutta laita sinä! ) ruohosipulia timjamia basilikaa Aloitimme valmistelemalla savustimen, meillä on pienehkö sähkösavustin. Antti laittoi kourallisen savustuspurua likoamaan veteen ja kun ne olivat hetken vettyneet, levitti ne savustimen purutarjottimelle.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien