CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
15 Heinäkuu 2018
Tänään meillä oli päivälllisellä kuusi henkeä, kolme sukupolvea pientä sukuamme. Savustimme kirjolohta ja halusin sille jonkun mukavan lisäkkeen. Löysin ohjeen, jossa oli sopivasti ranskalaisuutta, Dijon-sinappi jo takaa, että nyt on niin ranskalaista niin ranskalaista. Ohje on täältä ja vähän minä myös soveltelin. Perunasalaatti 1 kg Annabella-perunoita 1 pieni tölkki säilykemaissia 1 pussi pakasteherneitä (oma lisäni ohjeeseen) 1 rasia kirsikkatomaatteja Kastike 3 rkl sitruunamehua 1 rkl cavaetikkaa (tai valkoviinietikkaa, miksei omenaviinietikkaakin) 2 tl Dijon-sinappia 2 rkl oliiviöljyä suolaa ja pippuria tuoretta rakuunaa ja persiljaa silppuna Sekoita ensin kastike pienessä purkissa, jonka saat suljettua tiiviisti.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien