CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Espresso Crémet
2 Syyskuu 2020
Olemme tehneet pari kertaa camembertiä uunissa, ensimmäisen kerran jo vuonna 2012 ja toisen kerran pari vuotta sitten. Meillä oli nytkin tarkoitus laittaa camembertiä uuniin, mutta unohdin juuston kotijääkaappiin, kun eilen lähdimme reissuun. Tänään kaupassa ostoskoriin pääsikin punakittijuusto, jonka arvelimme sopivan uuniin yhtälailla. Ostimme Kangasalta hyvää juureen leivottua leipää paikallisesta leipomosta juuston kaveriksi. Punakittijuusto on kyllä eri asia kuin camembert, mutta kyllä tämä meistä ranskalaisesta kävi!
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien