CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
6 Lokakuu 2020
Tänään meillä oli päivällisellä eilistä kikhernepastaa ja polpetteja, Polpette on ilmeiseti jonkunlainen yleissana italialaisille lihapullille. Voi ne tehdä kalastakin, jopa ihan kasvipohjaisina, mutta ne lienevät sitten jo melkoisen pitkälle sovellettuja polpetto-nimeä kantamaan. Meidän polpettomme olivat naudan jauhelihasta, jota tänään ostin ensimmäisen kerran pitkään aikaan. Polpette (8 kpl) 400 g naudan jauhelihaa (mitä hyvänsä jauhelihaa on käsillä) 1 punasipuli 2 valkosipulinkynttä 3 rkl ricottaa 1 kananmuna suolaa ja pippuria Italian seasoning-mausteseosta (minulla ei ollut, käytin Provencen yrttiseosta) 8 minimozzarellapalloa voita tai öljyä paistamiseen 2 rkl konjakkia 2 dl kermaa tuoretta rakuunaa Valmista ensin lihapullataikina.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien