CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
18 Lokakuu 2020
Tammikuussa 2018 tein Nigella Lawsonin ohjeella roosaa pastaa, jota maustamaan tuli Marsalaa, sillä minulla ei ollut ohjeen vaatimaa punaista vermuttia. Tuumin silloin, että kai sitä vodkapastaakin pitää joskus tehdä. Tänään tein, oli aikomus jo eilen tehdä, mutta valitsin ohjeeksi haudutuspadassa tehtävän version ja se olisi pitänyt aloittaa jo aamusta varhain. Ohjeen otin täältä. Pasta alla vodka 1 punasipuli 2 valkosipulinkynttä runsaasti tuoretta oreganoa oliiviöljyä 1,5 dl vodkaa (lue vain eteenpäin, ei tarvitse säikähtää) 2 tölkkiä säilyketomaattia 6 palaa öljyyn säilöttyä aurinkokuivattua tomaattia suolaa ja pippuria 1 dl kermaa parmesaania sopivasti pastaa (penneä tai mitä nyt sattuu olemaan) Silppua sipulit ja kuullota niitä...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien