CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
14 Toukokuu 2021
Eilinen ossobuco piti nälkää niin, että tänään ei voinut ajatellakaan lihan syömistä. Niinpä kauppareissulta hommasimme kampasimpukoita ja tiikerirapuja ja grillasin ne nopeasti pienikokoiseksi päivälliseksi. Antti söi alkupalaksi kaksi osteria. Ostimme niitä kolme, yksi avautui ihan suosiolla, toinen pisti vastaan ja kolmas protestoi haisemalla pahalta, joten hän söi vain kaksi, minä katsoin. Pestomarinoidut kampasimpukat ja tiikeriravut 9 kampasimpukkaa (sen verran pakastepakkauksessa oli) 2 rkl vihreää pestoa 8 tiikerirapua 2 rkl punaista pestoa sitruunamehua suolaa ja pippuria tuoretta persiljaa oliiviöljyä Kuivasin kampasimpikat ja tiikeriravut.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien