Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Peruna-purjokeitto Baskimaalta sous vide-turskalla

11 Syyskuu 2018

Minulla oli tälle päivälle jo ruokasuunnitelmat valmiina, mutta muutin ne lennosta, kun jääkaapin nollalaatikkoon oli ilmestynyt pari palaa turskaa. Sillekin oli jo suunnitelma, mutta vasta perjantaille. Päivämääräsyyt keikauttivat suunnitelmani toisin päin. 2 noin 75 g palaa nahatonta, ruodotonta turskaa suolaa ja pippuria tilliä sitruunamehua oliiviöljyä Kuumensin vettä kattilassa sirkulaattorilla 55 asteeseen. Kuivasin kalapalat ja ripotin niille suolaa ja pippuria.

Espanja Kala kasvikeitto kasvissosekeitto kesäkurpitsa La Vuelta peruna peruna-purjokeitto purjo sahrami Sansaire sirkulaattori sous vide tasalämpökypsennys Turska vakuumi

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »