CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
23 Helmikuu 2023
Coleslaw on hyvä sivuke monenlaiseen ruokaan ja vielä parempi, kun sen kiepauttaa kohti Koreaa. Olisin voinut kiepauttaa hieman enemmänkin, mutta ensi kerralla sitten. Ohjeen otin pääpiirteissään täältä. Korean Coleslaw (pieni määrä) puolikas pikkuisesta keräkaalista (noin yhteenpuristettujen nyrkkieni kokoinen kaali kyseessä) 1 porkkana puolikas punainen suippopaprika 1 napakka kevätsipuli 1 dl kotitekoista kimchiä 3 rkl majoneesia 1 rkl sinappia 1 rkl tummaa sokeria 1 rkl vaahterasiirappia 1 rkl valkoviinietikkaa ripaus suolaa Raastoin kaalin, porkkanan ja paprikan ja sekoitin niihin silpuksi leikkaamani kimchin (+vähän lientä purkista) ja kevätsipulin. Sekoittelin ja lisäsin mukaan majoneesin, sinapin, sokerin ja siirapin, sekä etikan.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien