Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Cheonggyeongchae doenjang-muchim – anteeksi kuinka?

26 Helmikuu 2023

Nyt oli kyllä niin vaikea ruokalajin nimi, etten edes yritä sanoa sitä, suomeksi se on noin suurinpiirtein paksoi soijatahnassa. Ostin pieniä paksoita (bok choy, pak choi) pussillisen ja kokeilin sivuketta, johon käytin kaksi näistä sieväkkeistä. Olisi pitänyt pienentää mausteseosta, sitä tuli vähän liikaa tai käyttää useampi paksoi. Eipähän ainakaan ollut kuivaa. Otin ohjeen tästä blogista, jonka pitäjän tyyli on siinä rajalla onko liian söpöä, mutta hyviä ruokia hänkin tekee.

bok choy gochujang inkivääri Korea lisäke paksoi pinaattikiinankaali seesaminsiemenet seesaminsiemenöljy Valkosipuli korealainen ruoka pöytä koreaksi korealainen sivuke sivuke doenjang

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »