Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Kirsikkaclafoutis

23 Heinäkuu 2023

Minulla oli mielikuva, että olisin tehnyt clafoutis-nimistä ranskalaista paistosta, nimenomaan kirsikoista, joskus blogin alkuvuosina. Blogin ainoa clafoutis oli vuodelta 2012, muttei Tour de Francen aikaan, vaan aikaisemmin keväällä huhtikuussa. Ilmeisesti muistini on huononemassa, kun en muista kaikki yli 2000 postausta aivan oikein. Nyt tein kirsikkaclafoutisin Pardon your French-blogin ohjeella, jota pienensin hieman laveasti puoleen sopimaan pieneen valurautapannuuni. Kirsikkaclafoutis Tour de Francen päätöspäivänä 26 kirsikkaa nokare voita paistinpannun voitelemiseen 1,5 dl punaista maitoa 75 g sokeria 2 pientä kananmunaa 0,5 tl vaniljatahnaa 1 rkl Kirschwasser-viinaa ripaus suolaa 30 g vehnäjauhoja Otin kirsikoista kivet pois ja...

clafoutis Jälkiruoka Kirschwasser kirsikka paistos Ranska Tour de France kirsikkaclafoutis

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »