CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
21 Heinäkuu 2023
Olen nyt ihan ihastunut tähän Pardon your French-blogiin, sieltä löytyy todella paljon hyviä ohjeita. Enhän minä ihan ohjetta noudattanut, mutta tarpeeksi, sen uskallan sanoa. Tänään söimme broilerin sisäfileitä, joita käytin ohjeen rintafileitten sijaan. Sattumoisin olimme ostaneet juuri tänään makeita siemenettömiä rypäleitä. Kanaa (lue:broileria) pekonin ja rypälekastikkeen kanssa Kana ja pekoni 11 broilerin sisäfilettä (sen verran oli pakkauksessa) 5 viipaletta savupekonia 5 oksaa rosmariinia suolaa ja pippuria jauhettua muskottipähkinää pikkunokare voita Rypäleet noin 2 kämmenellistä siemenettömiä vihreitä rypäleitä 1 tl samppanjaviinietikkaa ripaus suolaa ja pippuria hieman sitruunankuoriraastetta (noin neljänneksestä) ja loraus...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien