Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Italialaista lohta sipulin ja aurinkokuivatun tomaatin kanssa

7 Lokakuu 2020

Päivällislautasille asettelin tänään lohta italialaisella sipuli-tomaattikastikkeella. Lisäkkeenä oli pannulla paistettu riisikakku, pidimme sellaisesta jokunen viikko sitten, tein sellaiset uudelleen. Nyt osasin keittää riisiä täsmälleen oikean määrän, yhden desin raakaa sushiriisiä. Ohje on viitteellisesti otettu täältä. Lohta tomaatti-sipulikastikkeen kanssa kahdelle 300 g ruodotonta, nahallista lohta 1 punasipuli muutama kappale aurinkokuivattua tomaattia kourallinen tuoretta pinaattia 1 rkl voita 2 rkl Marsalaa 1,5 dl kermaa suolaa ja pippuria tuoreita yrttejä (meillä persiljaa, tilliä ja rakuunaa) sitruunamehua (unohdin sen annoksesta, muistin kyllä halkaista sitruunan, mutta siihen se jäikin) Lisäkeriisi ja pikkutomaatit 1 dl...

aurinkokuivattu tomaatti Giro d'Italia Italia Kala lohi Marsala paistettu riisi

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »