CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Lokakuu 2020
Päivällislautasille asettelin tänään lohta italialaisella sipuli-tomaattikastikkeella. Lisäkkeenä oli pannulla paistettu riisikakku, pidimme sellaisesta jokunen viikko sitten, tein sellaiset uudelleen. Nyt osasin keittää riisiä täsmälleen oikean määrän, yhden desin raakaa sushiriisiä. Ohje on viitteellisesti otettu täältä. Lohta tomaatti-sipulikastikkeen kanssa kahdelle 300 g ruodotonta, nahallista lohta 1 punasipuli muutama kappale aurinkokuivattua tomaattia kourallinen tuoretta pinaattia 1 rkl voita 2 rkl Marsalaa 1,5 dl kermaa suolaa ja pippuria tuoreita yrttejä (meillä persiljaa, tilliä ja rakuunaa) sitruunamehua (unohdin sen annoksesta, muistin kyllä halkaista sitruunan, mutta siihen se jäikin) Lisäkeriisi ja pikkutomaatit 1 dl...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien