CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
29 Marraskuu 2022
Olen joskus aikaisemminkin ostanut tämmöisen hedelmän enkä silloin pitänyt siitä sellaisenaan syötynä, sen rakenne oli jotenkin rakeinen eikä maistunut oikein hongalta eikä haavalta. Tällä kertaa kokemus oli parempi. 1 aasialaisen omenapäärynä 1 oksa tuoretta rosmariinia 2 rkl sulatettua voita 1 dl sitruunasiirappia (tämän ohjeen postaan myöhemmin) 2 tl kuivaa fariinisokeria (oma lisäykseni) Tein viime viikolla ensimmäisen satsin korealaista sitruunasiirappia, josta tuli oikeammin sitrussiirappia, sillä laitoin siihen myös limettiä. En ole vielä tehnyt siitä postausta, mutta lähdeblogissa on tehty erikseen oma pieni satsi siirappia, ohje löytyy täältä. Otin valmiiksi pyöreän alumiinivuoan ja sutikoin sen pohjan sulatetulla voilla, vähän...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien