CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Gungjung Tteokbokki – riisikakkuja perinteiseen tapaan possun ja vihannesten kanssa
12 Joulukuu 2022
Tänään säästin niin tiskiä kuin sähköäkin tämän ruoan valmistuksessa. Otimme eilen sulamaan pienen lohipalan pakastimesta ja hetkisen googlailtuani osuin blogiin, jonka ohjeita teen vaikka kuin paljon elo-syyskuisin, kun on La Vueltan aika. Viime vuonna Albert oli kokkaillut pastaa siihen malliin, että minähän kopsasin ohjeen tänään oikein iloisena. Tosi hyvä ohje. Minun oli tarkoitus käyttää kaksi pussin pohjaa pienehköä pastaa, en nimittäin saa avata uutta pakkausta kuivapastaa ennen kuin jämäpussit on käytetty.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien