CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Sous vide-hommailua
31 Elokuu 2020
Tänään söimme kanaa aika pitkästä aikaa, tai broileriahan se oli. Löysin monta erilaista ohjetta fricassee-nimiselle kanaruoalle, valitsin niistä tämän, jota hieman sovelsin. Fricassee de poulet 400 g broilerin rintafileitä 1 punaisipuli 6 ruskeaa herkkusientä 1 dl valkoviiniä 1 dl kantarellilientä (fondista) 1 dl kermaa voita ja oliiviöljyä paistamiseen suolaa ja pippuria 1 tl herbes de provence-yrttiseosta Taputtele rintafileet kuiviksi ja ripottele niille suolaa ja pippuria. Leikkaa sipuli ja sienet viipaleiksi. Sulata pannulla nokare voita ja lisää mukaan myös pikkuisen oliiviöljyä.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien