Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Espressopannacotta Giron päätöspäivänä ja vähän espanjalaisia juustoja

25 Lokakuu 2020

1,5 dl kermaa 0,5 dl maitoa 1 tl vaniljatahnaa 1,5 liivalehteä 2 rkl sokeria (muscovadon ja leipurinsokerin seosta) 1 tuplashotti espressoa suklaata koristeluun laita liivatelehdet kylmään veteen noin 10 minuutiksi mittaa kerma, maito, vaniljatahna ja sokeri kattilaan tee epsresso kuppiin odottamaan kuumenna kermaseosta kattilassa niin paljon, että sen reunat alkavat vähän kuplia kattilassa lisää mukaan kahvi ja vedestä ottamasi liivatelehdet, purista liivatteesta ensin vettä pois vispilöi seos tasaiseksi, mutta älä liikaa, ettei pannacottaan tule paljon kuplia kaada seos annosvuokiin, peitä ne kelmulla ja laita viileään asettumaan pannacotta on valmista noin 4-6 tunnin kuluttua, mutta jos liivatetta on niukemmin, hyytyminen vie pitempään,

Espanja espresso Giro d'Italia Italia Jälkiruoka Kahvi La Vuelta liivate pannacotta tapas espressopannacotta

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »