CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
6 Marraskuu 2020
Tämän ruoan söimme jo alkuviikosta, jemmasin sen tämän päivän postausta varten, kun emme olleet kotona syömässä. Otsikko on luonnollisesti höpötystä, mutten muutakaan keksinyt, mutta näin lopussa ei enää olla niin tarkkoja, eihän? Espanjalaisen chorizopaimenen piiras 8 keskikokoista perunaa 5 rkl sulatettua voita (2 rkl muusiin, 1 rkl vuoan voiteluun ja 2 rkl ruoan päälle) 1 dl maitoa 1 kananmuna suolaa ja pippuria noin 3 dl aiemmin tekemääni kanachorizopataa Kuorin perunat ja leikkasin ne lohkoihin, kypsensin perunat höyryssä. Odotellessani sulatin voin pienessä kattilassa ja voitelin keraamisen espanjalaisen vuoan hyvin. Levitin vuoan pohjalle tähdelennot edellisen päivän nyhtökanapadasta, se peitti pohjan juuri sopivasti.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien