Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Tartiflette reblochon-juustolla

16 Marraskuu 2020

Kun meillä oli kesällä Tour de Francen aikaan ranskalainen ruokahaaste, halusin tehdä perunavuokaa, jonka nimi on tartiflette. Homma tyssäsi siihen, ettei siinä oleellista reblochon-juustoa löytynyt mistään. Siis Jyväskylästä. Sittemmin kuulin, että Lidlin valikoimissa on toisinaan sitä, etenkin niissä myyntipisteissä, joissa on erityinen juustohylly eurooppalaisille juustoille. Nyt sattumalta kuitenkin löysin reblochonia Muuramen Lidlistä ja luonnollisesti heti ostin sitä pienen palan.

Juusto Pekoni peruna Ranska sipuli uuniruoka tartiflette reblochon

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »