CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
25 Elokuu 2021
Tänään on ollut sateinen päivä, ihan kuin syyskuussa, juuri sopiva lämmittävän keiton syömiseen. Meille oli ilmaantunut jääkaappiin pieniä chorizomakkaroita, ei liian savuisia, juuri sopivia keittoon. Tein tämän keiton omasta tai asiakkaan päästä, kyllä siinä minusta espanjalaisen keittiön piirteitä löytyy. Tästä määrästä syö 2-3 henkilöä. Linssikeitto 2 dl kuivia vihreitä linssejä 3 dl vettä 1 dl punaviiniä 1 tölkki tomaattimurskaa 1 rkl oliiviöljyä 1 valkosipulinkynsi 2 pientä keltasipulia 2 pientä punasipulia pieni pätkä kesäkurpitsaa 2 pientä keltaista suippopaprikaa 1 pieni punainen suippopaprika 4 pientä chorizomakkaraa pimentonia suolaa ja pippuria pari kourallista babypinaattia tuoretta persiljaa manchegoa raastettuna Laitoin...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien