CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 CampaSimpukka
Näin tehdään perinne – toistetaan vanhaa, kun ei keksitä uutta
27 Lokakuu 2020
Minulla on suorastaan vapaa olo nyt, kun Giro d'Italia on loppunut ja Alastalon salissa on kuunneltu. Minulla on enää Espanja-ruokahaaste menossa, sitä on jäljellä vajaa kaksi viikkoa. Tänään en ehtinyt edes kokkaamaan mitään, osaltaan myös oli kyse siitä, ettemme ole majoittuneet aivan kaikkein parhaassa paikassa, mitä tulee fasiliteetteihin. Onneksi meillä oli mukana valmisempanada, jonka lämmitin mitä innovatiivisimmin foliovuokaan asennettuna ja kiehuvaa vettä sisältävän kattilan päällä. Ehkä se uuni olisi kiva CampaAdrian CampaKeittiössä, vaikken millään luopuisi kyllä tuosta laatikkotilasta.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien