CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
15 Elokuu 2021
Tänään piti grillata maissia, mutta aina kun ajattelin, että nyt voisi aloittaa, alkoi sataa eikä hiiligrillaaminen sateella ole kovin kivaa. Niinpä tein meille pikaisen pastan, johon käytin eiliseltä jääneet katkaravut ja pätkän chorizoa. Siinä sitä on Espanjaa vaikka kuinka paljon! Chorizo-katkarapupastaa spaghettia minun peukkuni ja etusormen muodostaman ympyrän verran reippaasti suolattua vettä pastan keittämiseen noin 150 g kuorittuja kypsiä katkarapuja 1 rkl oliiviöljyä 5 cm pätkä chorizoa 2 suurta valkosipulinkynttä 2 pientä punasipulia varsineen 6 soikeaa pientä tomaattia pippuria tuoretta basilikaa ja persiljaa raastettua parmesaania Keitin pastan kypsäksi. Pastan kypsyessä leikkasin valkosipulit ohuiksi viipaleiksi ja paahdoin...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien