Bouillabaissea Ja Kalasoppaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Huhtikuuta 2020 lähtien
21 Helmikuu 2019
Tänä talvena ollaan saatu nauttia lumesta ehkä enemmän kuin tarpeeksi ja nyt kun vielä tuli kunnon pakkaset niin onhan se pakko edes yhden kerran tehdä tälle talvelle Burgundinpataa. Nyt on tarkoitus tehdä sellainen määrä tätä herkkua että muutamaan päivään ei tarvitse pähkäillä mitä tänään syötäisiin. n. 1kg Naudan sisäpaistia 175g Pekonia 4dl Punaviiniä 3dl Vettä 1 prk Kokonaisia Herkkusieniä 2dl Hillosipuleita 0,5dl Tomaattipyree 3 kpl Porkkanaa 1 kpl Punainen paprika 5-10 kpl Pieniä Shalottisipuleita 1 kpl Kanaliemikuutio/fondi 4 kpl Valkosipulin kynsiä 4 kpl Laakerinlehtiä 3rkl Vehnäjauhoja Suolaa Mustapippuria Tuoretta Timjamia Perunaa Ota reilun kokoinen uunivuoka tai pata ja laita uuni valmiiksi lämpenemään 125 asteeseen..
Bouillabaissea Ja Kalasoppaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Huhtikuuta 2020 lähtien