Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Janssoninkiusaus on retroherkku
20 Elokuu 2023
4. 9/5 - (30 votes) Kesäkurpitsasta, pinaatista ja hunajamelonista valmistuu herkullinen vihreä gazpachokeitto. Keitto sopii mainiosti alkupalaksi tai lounaaksi. Vihreä gazpachokeitto kesäkurpitsasta (4-6 hlölle) 2 kesäkurpitsaa 200 g pinaattia 4 kevätsipulin vartta 1/2 hunajamelonia 1 dl maustamatonta jugurttia 2 rkl oliiviöljyä 3 rkl valkoviinietikkaa 1 valkosipulinkynsi Muutama tippa tabascoa (maun mukaan) Pieni pala chiliä (maun mukaan) Suolaa ja mustapippuria maun mukaan Pese ja pilko kesäkurpitsat, poista siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Pese pinaatti hyvin ja poista mahdolliset kovat varret.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien