Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Elokuu 2023
4. 8/5 - (38 votes) Kun mieli tekee lasagnea, voi siitä helposti valmistaa kevyemmän version. Perinteinen naudan jauheliha korvataan melkein rasvattomalla kananjauhelihalla. Rahkasta ja ricotta-juustosta tekeytyy sitruunan kuoren maustamana raikas kastike. Kanalasagne ja rahka-ricottakastike (6-8 hlölle) 500 g kanan jauhelihaa 2 kpl punasipuleita 3 kpl valkosipulinkynttä 100 g pala palsternakkaa 1 tlk tomaattimurskaa (Mutti) 2 rkl kanafondia 1 rkl hunajaa oliiviöljyä paistamiseen suolaa mustapippuria 2 prk maitorahkaa (á 250g) 2 prk ricotta-juustoa (á 250g) ½ kpl sitruunan kuori raastettuna 1 pkt lasagnelevyjä 4 kpl isoja tomaatteja basilikaa koristeluun Raikas rahkasta, ricotasta ja sitruunankuoresta valmistettu kastike maustaa lasagnen...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien