Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Tomaattitartar on helppo herkku
24 Helmikuu 2024
4. 9/5 - (16 votes) Siikafileet kypsennetään veriappelsiinin kuorella ja mehulla maustetussa voissa. Veriappelsiinin hieno kirpeä makeus karamellisoi kalan. Paistettu siika tarjoillaan paahdettujen valkosipuliporkkanoiden kanssa. Veriappelsiini siikaa (4 hlölle) 500 g siikafileitä 1 kpl veriappelsiini 1 tl sokeria 1 tl rouhittua mustapippuria 1 tl suolaa 3 rkl voita muutama tillinoksa koristeluun Veriappelsiini siika on herkullinen juhlaruoka Pese veriappelsiini hyvin.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien