Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
6 Maaliskuu 2024
4. 9/5 - (16 votes) Italialaisen klassikon, vitello tonnaton, kastikkeesta valmistuu helposti suussa sulava herkkuleipä. Tonnatokastikkeen valmistaminen kotona käy käden käänteessä. Leipä täytetään paahtopaisti- ja kalkkunasiivuilla. Helppotekoinen tonnatoleipä paahtopaistista ja kalkkunasta (6 hlölle) 200 g naudan paahtopaistia ohuina siivuina 200 g kalkkunan ohutta leikettä 6 kpl ruisleipäpaloja 1 prk tonnikalaa öljyssä 4 kpl sardellifileetä 1 tl Dijon-sinappia 3 rkl sitruunamehua 2 dl täysmajoneesia 1 dl parmesaanijuustolastuja 1 rkl raastettua sitruunan kuorta 4 rkl kapriksia 1 ruukku rucolaa Tonnatokastike on helppo valmistaa myös kotona Valuta ylimääräinen öljy pois tonnikalapurkista.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien