Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
25 Huhtikuu 2024
4. 9/5 - (17 votes) Runsaalla valkosipulilla maustettu kantarellikeitto on hurmaavan makuista. Voit valmistaa keittoa ympäri vuoden kuivatuista kantarelleista. Kuivattujen kantarellien maku on huomattavasti intensiivisempi tuoreisiin verrattuna. Valkosipulinen kantarellikeitto (4-6 hlölle) 3 dl kuivattuja kantarelleja 1 l kasvislientä 1 kpl sipuli 5 kpl isoja valkosipulinkynsiä 3 rkl kantarellifondia 2 rkl Mutti tuplakonsensoitua tomaattipyreetä 1 dl tuoretta timjamia silputtuna 1 tl rouhittua mustapippuria 1 rkl sokeria 1 prk (150g) ranskankermaa tilkka oliiviöljyä suolaa Kuivatuista kantarelleista syntyy maistuva keitto Pieni käsin kuivatut kantarellin pieniksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien