Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
16 Toukokuu 2023
4. 8/5(23 votes ) Tapastyylisen leivän maustaa grillissä paistettu tonnikalafilee, pikantti chorizomajoneesi, rapeat chorizomakkarapalat ja täyteläinen uunitomaatti. Moni rakastaa nauttia punaviiniä myös kesäisin. Tämän annoksen kanssa viilennetty punaviini on oiva valinta. 4 kpl tonnikalafilee (1½ cm paksu) 150 g chorizomakkaraa 1 kpl kananmunan keltuainen ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria ½ tl sinappia 1 dl chorizoöljyä 2 dl rypsiöljyä 4 kpl terttukirsikkatomaatteja ½ dl kuivaa valkoviiniä 1 tl valkoviinietikkaa 1 dl oliiviöljyä 1 tl suolaa 1 tl sokeria ripaus mustapippuria 1 rku villirucolaa 4 kpl paahtoleipäsiivua Kuori ja viipaloi chorizomakkara pieniksi kuutioiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien